Produse pentru Autoturisme / Autoutilitare / 4x4

Despre noi

Despre noi

Barum – alegerea inteligentă: anvelope durabile la un preț corect.

Anvelopele Barum reprezintă sinteza inteligentă dintre flexibilitate și robustețe la un preț bun. Acestea asigură un kilometraj foarte ridicat și caracteristici de deplasare bine echilibrate. Dacă trebuie să vă bazați pe autovehiculul dumneavoastră, anvelopele Barum sunt alegerea potrivită pentru dumneavoastră.


Barum produce anvelope în cele mai moderne fabrici din Europa sub acoperirea puternicului Grup Continental. Barum este unul dintre cei mai puternici producători de anvelope din Europa Centrală și reprezintă foarte bine sloganul bine definit al mărcii: Anvelope bune. Tranzacții bune.


Istoricul Barum

  • 1948 Trei producători de anvelope – Bata, Rubena și Mitas – au realizat o fuziune în orașul ceh Zlín. Literele inițiale ale companiilor fondatoare sunt combinate pentru a crea marca Barum.
  • 1966 Barum începe să construiască o fabrică în Otrokovice.
  • 1971 Are loc prima ediție a Raliului Barum din  Zlín, care a rămas un eveniment reușit și în prezent.
  • 1972 Construcția fabricii moderne se încheie. Anvelopele Barum sunt fabricate și în prezent în această fabrică.
  • 1992 Producătorul de anvelope din Germania, Continental, semnează un contract de asociere în participațiune cu Barum.
  • 1993 Barum este integrată în Grupul mondial Continental și își desfășoară din acel moment operațiunile sub denumirea Barum Continental spol. s.r.o. Acest lucru conferă companiei acces la capacități de cercetare științifică de ultimă generație și tehnologie de producție a anvelopelor extrem de specializată și eficientă.

Barum rămâne unul dintre producătorii de anvelope  care se bucură de cel mai mare succes, în prezent. Anvelopele companiei se comercializează în întreaga Europă. 

Barum. O marcă a grupului Continental.
Anvelope bune. Afacere bună.